CASHBACK-ACTIE WEGENS SUCCES VERLENGD!
Maak nu ook in november kans op € 1000,- cashback.

Met groot genoegen kunnen wij melden dat de CASHBACK-actie met een maand verlengd wordt.
Dit betekent dat u als klant van een TuinKeur-hovenier een maand langer kans maakt op maximaal  € 1000,- cashback op uw factuur. Wij zijn erg blij dat de actie ook doorgaat in november, want dat geeft ons een extra kans om één van onze klanten blij te maken met een prachtige prijs. Lees hier wat deze verlenging precies inhoudt.

B&C Hoveniers heeft voor jou de beste deal!

Met B&C Hoveniers kiest u voor een hovenier met zekerheid. Ons bedrijf biedt namelijk professionaliteit, betrokkenheid, vakbekwaamheid, service en kwaliteit. Als blijk van waardering voor uw keuze voor B&C Hoveniers  doet TuinKeur hier nog een schepje bovenop. Dit jaar maakt u namelijk kans op cashback van de factuur van ons bedrijf. TuinKeur trekt elke maand drie gelukkige winnaars uit de landelijke actie die tot € 1.000 retour krijgen op hun factuur. Pinklaar gestort op de bankrekening!

Genieten van de tuin

Een hovenier is als professional een goede ondersteuning voor uw tuinplezier. Maar een hovenier kiezen is moeilijk! Helemaal gezien het grote aanbod aan hoveniers in Nederland. De verschillende, soms onduidelijke of onvolledige offertes, maken het er niet makkelijker op. TuinKeur helpt graag bij het maken van de juiste keuze. TuinKeur vindt het belangrijk dat consumenten genieten van hun tuin. Daarom is er in het grote aanbod van hoveniers al een selectie voor u gemaakt. Met een TuinKeur-hovenier bent u verzekerd van een goede keuze.

Zekerheden én cashback

Bij de keuze voor een hovenier heeft u de behoefte aan duidelijkheid. Dat is precies wat u van een TuinKeur-hovenier mag verwachten. Een heldere offerte, duidelijke afspraken en dit jaar ook nog eens kans op € 1.000 cashback.

Vul een recensie in en doe mee!

Voor de actie wordt gebruik gemaakt van het platform HovenierNederland. Dit is een recensiewebsite voor de hoveniersbranche. Meedoen is heel eenvoudig. Ga naar HovenierNederland en vul een recensie in voor ons bedrijf. Tijdens het invullen van de recensie heeft u de mogelijkheid om aan te vinken dat u meedoet aan de CASHBACK-actie. Dat is alles!

Cashback actie B&C Hoveniers Amstelveen

Meer informatie?

Voor meer informatie en de actievoorwaarden kijkt u op www.tuinkeur.nl/acties.

TuinKeur

Zo werkt de CASHBACK-actie