B&C Hoveniers TuinKeur gecertificeerd - Amstelveen hovenier

U heeft het besluit genomen: u gaat uw (nieuwe) tuin aan laten leggen. U komt dan voor veel keuzes te staan. Op welke hovenier kunt u dan vertrouwen voor een passend advies en goed eindresultaat geheel naar uw wensen? TuinKeur geeft u het antwoord!

Wat is TuinKeur?

TuinKeur is een onafhankelijk keurmerk dat duidelijkheid schept in het grote aanbod van hoveniers. TuinKeur-gecertificeerde hoveniers zijn uitgebreid gecheckt en bieden service en kwaliteit. Daardoor weet u zeker dat u zaken doet met een betrouwbare partij.

B&C Hoveniersbedrijf gecertificeerd

Ons bedrijf is uitgebreid gecheckt en wij voldoen aan de voorwaarden. Dit betekent voor u dat u zaken doet met een betrouwbare partij. Wij staan namelijk voor:

  1. Professionaliteit: Een hovenier met een TuinKeur-keurmerk is gecheckt op ruim 120 cruciale punten. Zo weet u zeker dat het bedrijf professioneel te werk gaat en u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.
  2. Betrouwbaarheid: Bij ons staat de klant voorop. Dat blijkt onder andere uit de persoonlijke benadering en de heldere, duidelijke voorwaarden.
  3. Vakbekwaamheid: Een hovenier met een TuinKeur-keurmerk heeft grote vakkennis. Zo kan het bedrijf u altijd met raad en daad verder helpen.
  4. Service: Een TuinKeur-gecerticeerde hovenier houdt zich aan zijn afspraken en levert u optimale en complete service.
  5. Kwaliteit: Een hovenier met een TuinKeur-keurmerk levert u goede kwaliteit, zowel van de producten als van de diensten. Zijn er onverhoopt onvolkomenheden? In dat geval zal het bedrijf alles in het werk stellen om uw problemen naar volle tevredenheid op te lossen.

Geschil? TuinKeur helpt!

Is er een probleem waar wij onverhoopt niet uitkomen? TuinKeur kijkt dan eerlijk en objectief naar de kwestie en zal alles in het werk stellen om een voor u bevredigende oplossing te vinden. Voor meer informatie zie: www.tuinkeur.nl

TuinKeur

Bekijk hier onze vermelding op de website van TuinKeur. 

Heeft u nog verdere vragen over TuinKeur?

Neemt u dan contact  met ons op via 020-6419321 of info@bchoveniers.nl.

Bedankt voor uw vertrouwen.

Groene groet,

Namens het team van B&C Hoveniersbedrijf,

Gert Jan Combé en Eric Beunder